News


TERHARU SAYA 😢😢😢⁣⁣

TERHARU SAYA 😢😢😢⁣⁣

TERHARU SAYA 😢😢😢⁣⁣
⁣⁣
Ni antara makanan yang disediakan Penjaja Makanan di Selangor yang akan kami angkat ke dunia Ecommerce esok..⁣⁣
⁣⁣
Ramai daripadanya memang tak pernah buat benda ni.⁣⁣
⁣⁣
Ada yang sanggup masak, belajar amik gambar siap edit lagi pakai handphone jer.⁣⁣
⁣⁣
Kesian kami tengok.⁣⁣
⁣⁣
Ni baru 3 daerah je, Shah Alam, Subang Jaya dan Petaling Jaya jer. ⁣⁣
⁣⁣
Please guys, dengan rendah diri kami merayu nanti bantu lah beli dengan mereka please yer.. 🙏😭⁣⁣
⁣⁣
#KitaJagaKita @ Jln PJS 8/9

View On Facebook
FREE DIGITAL CLASS FOR YOU!
 
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com