News


INSKEN COACHING & MENTORING PROGRAMME⁣⁣

INSKEN COACHING & MENTORING PROGRAMME⁣⁣

INSKEN COACHING & MENTORING PROGRAMME⁣⁣
⁣⁣
Apa benda lah pula coaching & mentoring programme ni? Hmm.. Tak perlu susah-susah nak fikir, kita terangkan serba sedikit. Baca je!⁣⁣
⁣⁣
Macam ni, kita akan kumpulkan usahawan dalam industri yang sama untuk dibimbing oleh Industry Coach, juga dari dalam industri yang sama. ⁣⁣
Contohnya, jika anda menjalankan bisnes Katering, anda akan bersama usahawan lain yang juga buat bisnes Katering. Sama-sama timba ilmu, berbincang serta bertukar pendapat. ⁣⁣
Lepastu, yang akan bimbing anda semua, dah tentulah usahawan juga tapi yang dah mahir selok belok dalam industri katering ni. Kira pakar juga la dalam bidang katering dan berpengalaman luas. Haa dia ni la kita panggil Industry Coach. ⁣⁣
Konsep sama akan digunakan bagi industri yang lain juga. ⁣⁣
Haaa mesti nak tanya, industri lain apa lagi yang ada kan?⁣⁣
⁣⁣
Swipe left je. Graphic designer kita dah siapkan 15 industri untuk usahawan tengok yang mana bersesuaian dengan anda. ⁣⁣
Kalau sesuai terus daftar dan bagitahu la juga saudara anda, kawan-kawan atau jiran ke yang buat bisnes dalam industri kami tawarkan tu. ⁣⁣
Sebelum tu, nak pesan awal-awal. Nak join program ni kena commit selama 4 bulan tau. Tapi bukanlah selama 4 bulan tu sepenuhnya usahawan kena join program. Ada tarikh- tarikh tertentu akan diberi untuk anda ⁣⁣
join latihan keusahawanan, coaching one-to-one, lawatan penanda aras dan lain-lain. ⁣⁣
Kami pun faham, kalau 4 bulan memanjang kena join program, bisnes usahawan siapa nak handle pula nanti kan? ⁣⁣
Membebel panjang-panjang pun nanti you all malas baca kan? 🤣 Nah daftar terus di www.rebrand.ly/IBC2020⁣⁣
⁣⁣
Ada soalan? PM tepi! ⁣⁣
#inskenofficial ⁣⁣
#StaySafe ⁣⁣
#InskenPrihatin @ Shah Alam, Malaysia

View On Facebook
FREE DIGITAL CLASS FOR YOU!
 
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com